liten update 29/3

Arbetet med bilen går sakta framåt. I veckan har jag haft påsklov och då måste man ju åka lite skider såklart, men lite har det blivit gjort i verkstan i alla fall. Bland annat så har den nya elektriska servopumpen fått sin plats längst fram i kupén. Dock så återstår lite hjärnarbete om hur slangar ska dras mm men nu har man då nånting att utgå ifrån. Sen i väntan på att kolvringar och packningar ska dyka upp till motorn så får man pilla med annat, till exempel växellänkaget. Efter att ha haft lite problem med det så har det nu kollats över samt modifierats lite för att få kortare lägen i längsled. 
lite bilder få man väl bjuda på också.

placering av servopump        växellänkage
                

dax för lite uppdatering!

Det händer inte speciellt mycket på bilen just nu, motorn är klar för nya kolvringar som borde dyka upp snart sen har jag även roat mig med renskärningen av lite nya plastdelar. Alltid lika kul att stå där i glasfiberdammet, tur rp-glasfiber gör så fin plast att man nästan aldrig behöver byta ut den. Den elektriska servopumpen ska även den få sin plats och kopplas in, bilder på det kommer när det är dax.
Idag har även lillcorsan (läs iskul på hjul) luftats i samband med isköret i luleå. Med taggade chaufförer så fick den ordentligt med luft under vingarna och lade sig till och med på taket så en topplacering var att utesluta men lika roligt hade vi för det. Körträning är alltid nödvändig och det var nära taket även för mig.
Stort plus till våran tjej, Jennika Jennerfors som ställde upp på 12h varsel och dessutom körda kanon.
Dagens vinnare blev Ökvist rallycross som hade nå fruktansvärt bråttom ute på isen, GRATTIS!

bilder på en slagen hjälte (bilen alltså)

RSS 2.0