Fm final 2009 Luleå

Dags för finalen i årets FM och sista tävlingen för undertecknad under dom närmsta åren så det var en ordentligt laddad chaufför på morgonen. Träningen kändes riktigt bra trots att det redan då började bli löst på gruspartierna.
Omgång 1: Blev lottad till startspår 5 och kunde ta alternativet direkt och sedan jaga och ta över ledningen på sista varvet och vinna heatet med en 1:a tid i omgången.

Omgång 2: Lottad till spår 2 och missar lite i starten men prövar en rövare och tar ett ytterspår in i alternativet men det blev lite väl trångt, kunde iaf jaga på och köra upp mig till en 2a plats i heatet och fick en 6:e tid i omgången.

Omgång 3: Startspår 6, gör en bra start men väljer att ta alternativet direkt iaf. Får sen fritt spår att åka och kan passera 2 bilar på andra varvet och en på sista men petrus har åkt alldeles för fort längst fram så åker in på en 2:a plats i heatet och en 3:e tid i omgången.

A-final: Valde spår 6 och hade tänkt göra bort alternativet direkt men bommade lite i startetn och strömberg hann vika in före så jag valde att spara mitt. Kunde passera Löfroth ganska fort och sen snurrar Bodlund bort sig och Boström tar alternativet så ut på andra varvet är jag i ledning och kan åka för allt vad tyglarna håller. tar alternativet på sista varvet och sedan behålla ledningen in i mål och vinna!

Summering: Känns verkligen kanon att få avsluta en strulig säsong med seger. Nu läggs hjälmen på hyllan och både bilen och bussen är till salu.




FILMER

Heat 1


Heat 2


Heat 3


A-final



RSS 2.0