NDB-cup 9/8

Dags för dag 2 i älvsbyn och givetvis ordentligt revansch sugen efter finalen dagen före.
Träningen kändes bra så bara att ladda mentalt för omgång 1.

Gjorde en bra start och är trea ut ur första kurvan, tar alternativet direkt och kan åka fritt och vinna heatet med en 1a tid i omgången och snabbaste tid för dagen.

Omgång 2: Gör ännu en bra start och är tvåa bakom petrus men i ett omkärningsförsök på andra varvet krokar vi ihop och en drivknut går sönder, alltså ingen tid i omgång 2.

Omgång 3: Gör en dålig start och gör bort alternativet direkt men hamnar i trafik och det blir trångt i hårnålen på sista varvet med strömberg, kommer därifrån med en punktering men lyckas ta mig i mål efter att ha varit både i sandfållor och gräsmattor på en 11e tid. Dom tidierna räcker för en B-final.

B-final: Gör en halvdan start och är fyra ut ur startkurvan, får sen en knuff i bakskärmen i älvsbyhus-svängen och en åktur över en jordhög och landar till sist i alternativspåret lite ofrivilligt. åker på sen men bilen går lite krassligt med ratten ett kvarts varv fel. Lyckas dessutom dra på mig en svart flagg då jag var lite för koncentrerad på en omkörning istället för att se den gula flaggen.

Summering: Även denna dag började bra och även denna dag ville det sig inte när det började dra ihop sig. lite rikting av front och plastlagning så är vi redo för lycksele den 15/8. Vi hoppas givetvis att turen börjar vända igen.

   

/Mattias

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0